Nattlinnebutiken

Vårmode 2015

by on Jan.16, 2015, under Nattlinnen

Även om vintern fortfarande håller ett fast grepp om vårt avlånga land så är det faktiskt nu mindre än ett par månader till våren, förhoppningsvis kanske man säga, är här och då kan det ju vara läge att också blicka framåt och se vad som gäller på modefronten inför våren 2015.

kläduppsättning

Tipsen nedan är i huvudsak hämtade från den här artikeln.

Vad gäller färger så är det framför allt beigt, vitt och ljusblått som gäller i vår, men också rosa som får något av en renässans i vår. Som vanligt när det handlar om vårmode är blommiga mönster populära. Just i år är det mycket botaniska mönster och det även när det kommer till herrmode. Rutigt är ett annat mönster som fungerar bra i vår.

Det allt mer hållbara tänket får effekt även på modet då många plagg är gjorda i naturmaterial som bomull, silke, linne och ull.

När det kommer till specifika plagg så är v-ringat fortsatt fullt gångbart, något som också gäller oversized-jackor, tröjor med tryck samt randiga plagg. Ett plagg som spås bli något av vårens absoluta it-plagg är bootcut-byxan med aningen bredare fotvidd.

Undertill är det så klart också viktigt att klä sig på ett bra sätt, framför allt i form av en bra BH som verkligen håller upp bysten.