Nattlinnebutiken

Vackra accessoarer på nätet

by on Oct.06, 2014, under Accessoarer, Mode

Accessoarer är en perfekt vara att shoppa även om man har det lite tajt på ekonomifronten. Bra accessoarer behöver inte kosta mycket och på nätet kan man hitta massvis. Nedan kan du läsa om de hetaste accessoarkategorierna inför vintern. 

Väskor

En snygg väska inför vintern är ett måste! Köp en som matchar bra med vinterjackan. Skinn är så klart ett populärt och snyggt alternativ men var beredd på att ta hand om lädret. Det behöver smörjas in då och då med läderfett.

Vill man istället ha en långlivad väska kan man satsa på syntetiskt sinn. Det ser ut och känns som läder samtidigt som det är lite billigare och är helt underhållsfritt.

Det finns stilrena klassiker och mer dekorativa varianter i flera material och färger. Hitta din vinterfavorit redan nu så är du redo för de mörka månaderna.

Sjalar

En snygg sjal ger lite extra, behövlig, värme under vinterpromenaderna och kan även liva upp din utstyrsel. Det går såklart att göra sina egna sjalar också! Speja runt på butiker efter ett snyggt tygstycke, klipp det i den längd och bredd du vill ha och sicksacka kanterna så trådarna i tyget inte rispas upp.

Vantar

Håll händerna varma i vinter och skaffa ett par rejäla vantar eller handskar. Här kan man visa sin personliga stil genom medvetna val. Vill man se lite dyrare och mer klassisk ut väljer man ett par smäckra läderhandskar som kramar fingrarna. Är man bara ute efter värme finns det extra tjocka vantar att köpa i de flesta accessoarbutiker. Vill man verkligen hålla händerna varma köper man ett par fingervantar som man har under ytterligare ett par vantar, lager på lager-metoden är absolut bäst för att hålla värmen.

Benvärmare

De börjar äntligen komma tillbaka! De mjuka och sköna benvärmarna. Det glada åttiotalsmodet börjar komma tillbaka. Benvärmare passar faktiskt lika bra till hög- som lågklackat. Det handlar bara om ens egna preferenser. Benvärmare kan du hitta på H&M och andra klädbutiker, men då är det oftast tunnare sorter med spetskanter och sidenband.

Vill man ha rejälare benvärmare som håller benen varm på vintern fastän man går i endast shorts och leggings, kan man söka sig till stickningssidorna. det är väldigt enkelt att lära sig sticka eller virka och då får du själv välja tjocklek och mönster.