Nattlinnebutiken

Höstens mode

by on Nov.18, 2014, under Mode

Nu när hösten är här kan det också vara läge att uppdatera garderoben med några nya fräscha plagg. Här kommer några tips på vad som gäller modemässigt just i höst.

Mode med päls

En sak som verkligen är utmärkande för modehösten 2014 är att det är ovanligt mycket färger, något som man normalt i första hand förknippar med våren och sommaren. Vilka färger är det då som gäller? Generellt handlar det om mycket ljusa kulörer samt vitt. Några färger som är lite extra heta är bland annat dramatiskt blodrött, tranbär, blodapelsin samt cognac-färger.

Fuskpäls och grovt stickade plagg är något som verkligen går hem i höst, likaså den så kallade bomberjackan eller en svart, lite rockig skinnjacka. Rockmodet är för övrigt en trend som står sig stadigt. ”It”-mössan från förra året, beanien, är ett annat plagg som också står sig fortfarande.

Något som ibland kan vara svårt när det kommer till kläder är att hitta rätt storlek, framför allt när det kommer till underkläder. Ett bra tips är att fråga i butiken och ta hjälp av personalen.

Vad gäller accessoarer och dylikt så skalla dessa vara stora och verkligen synas ordentligt vare sig det handlar handväskor, vilka är större än på mycket länge, eller stora örhängen, armband eller liknande.

Huvuddelen av tipsen i den här texten kommer cityshoppa.se.