Nattlinnebutiken

Hitta rätt i storleksdjungeln

by on Sep.23, 2014, under Underkläder

Något många inte tänker på är vikten av att hitta rätt bh-storlek. Det gäller oavsett om det handlar om badkläder eller underkläder. Rätt storlek på kupan hjälper dig att få det stöd du behöver vilket kommer göra att du känner dig mer självsäker.

Så hittar du rätt BH

De flesta tror nog att de har rätt storlek på sin BH. Undersökningar visar dock ofta att så många som 7 av 10 kvinnor har fel storlek, skriver kvinnomagasinet Chic. Vilka är då de vanligaste misstagen? En av de vanligaste missarna många kvinnor gör är att ha för liten kupa samtidigt som de har för stor omkrets. Det leder till att den inte sitter bekvämt och dessutom att behån åker upp i ryggen. När du har för stor omkrets hjälper det inte att strama åt banden då den ändå kommer att åka upp och orsaka obehag. Du kanske tänker att behåns form ändå inte syns under alla kläderna? Tvärtom. En bra sittande behå gör även att plaggen du bär sitter bättre på kroppen. Det kan vara en bra idé att gå till en bra underklädesbutik för att få hjälp att hitta just din storlek.

…och bikini

När det kommer till bikiniöverdelen så gäller faktiskt samma storleksregler som för BH:ar, det är bara lite andra material och moden det handlar om. Medan BH:n ofta designas för att smälta in bra under vissa plagg så är bikinin är ett plagg som gärna får sticka ut och vara unikt. Utbudet i de fysiska affärerna är dock inte alltför stort, inte minst vad gäller storleksvariation, vilket också är anledningen till att många vänder sig till internetbutikerna istället. Onlineshoppingen har verkligen tagit fart i Sverige och det gäller inte minst badkläder, därför är det just på internet vi hittar det största utbudet. Är du ute efter en riktigt unik och exklusiv bikini så kan Phax Swimwear vara något för dig. De är något av specialister när det kommer till bikinis och är kända för sin lyxiga kvalitet. De vågar experimentera vilket leder till snygga och unika badkläder som gör att du skiljer dig från mängden på ett elegant sätt. Och du, när du handlar online, se alltid till att du har koll på din rätta storlek, så att du slipper skicka tillbaka plagget.