Nattlinnebutiken

Bekvämt och funktionellt under när du tränar

by on Nov.20, 2015, under Underkläder

Aldrig är det väl så viktigt att ha bekväma och funktionella underkläder som när du motionerar eller rör dig fysiskt? Genom att välja rätt underkläder, kan du göra träningen till en betydligt bekvämare och trevligare upplevelse. Inga mer sömmar som skaver eller material som gör dig svettig i onödan.

Med rätt sportunderkläder kommer det kännas betydligt bättre att anstränga sig fysiskt. Men hur väljer man då underkläder för sport och träning? Det finns både strumpor och sockar, bh:ar och kalsonger och trosor i sportutförande som är både bekväma och funktionella vid träning.

Strumpor

En bra strumpa för träning är en strumpa som inte skaver eller halkar ner när du rör dig. Det är också bra om den är gjord av ett material som andas och transporterar bort onödig fukt från foten. De flesta sportstrumpor är också mer hållbara än vanliga strumpor.

Underkläder

Även kalsonger och trosor finns i särskilt utförande för träning och motion. Här är det viktigt att de sitter bra och skönt och att materialet andas. Det är viktigt att det inte finns några sömmar som skaver och att trosorna eller kalsongerna inte sitter åt, men ändå sitter stadigt och skönt. Välj också underkläder i ett slitstarkt material som andas, för att minimera fukt och lukt under träning.

BH

För kvinnor är en riktigt bra sport-bh oumbärlig vid träning. En bra sport-bh ger stöd, komfort och har ett material som andas. Att brösten rör sig vid träning är inte bara obekvämt, det kan till och med vara smärtsamt, och det kan också slita på vävnaderna. Det är därför viktigt att välja bh med omsorg.