Nattlinnebutiken

Basaccessoarer till alla kvinnor

by on Feb.21, 2017, under Accessoarer, Mode

I din garderob eller i ditt sminkskåp, ska det finnas vissa basaccessoarer. Tänk på dessa som hjälpmedel för att förändra och förädla dina outfits. Med rätt accessoar kan en vardagsoutfit plötsligt passa på dansgolvet!

accessories hatt, phone, purse, bag_336813929

Hatten

Den finns en hatt för varje kvinna. Besök en hattbutik och köp en hatt som passar din frisyr och din stil. Hatten är perfekt på sommaren för att skyla dig från solen eller ett alternativt för att hålla håret på plats under blåsiga dagar.

Silversmycken

Det går att matcha vackra silversmycken med allt. Guld har en tendens att bli mer extremt och kan se pråligt ut om det används fel. Silversmycken kan bäras till alla typer av outfits och beroende på storlek och utformning kan det vara ett dygnet-runt-smycke eller ett smycke för röda mattan.

Lädersmycken

Om du inte känner att silversmycken passar din klädsel, kan du alltid testa med läderarmband eller halsband. Läder gör din outfit lite tuffare och mer riktad mot vardag eller fest än klassiskt och elegant. Om du kombinerar läder med en fin berlock får du ett mellanting mellan klass och vardag, något som kanske lämpar sig för en middag på stan eller en dag på kontoret?

Väskan

Här gäller det att ha flera alternativ. Väskor kommer i så många storlekar och du har inte alltid användning av en stor modell, och ibland räcker inte den lilla plånboksväskan. Försök att ha tre modeller: en stor, en medium och en liten. Den lilla är så klart bäst när du ska ut på middag eller ta en danskväll då du inte behöver mer än plånbok, mobil och lite smink. Den större väskan är perfekt när du är ute på resande fot och mediumväskan är bra för dig som gärna vill vara beredd på allt